Administrarea și dezvoltarea întreprinderilor din industria turistică


bailesteanu

 

 

Titlu: Administrarea și dezvoltarea întreprinderilor din industria turistică

Autor: Gheorghe Băileșteanu, Anda Ursulescu-Lungu

Colecție: Științe economice

ISBN: 978-973-125-576-7

Pagini: 143

Format: 16×23cm

Anul publicării: 2017

Preț: 23 RON +TVA

 

Cartea de față, Administrarea și dezvoltarea întreprinderilor din industria turistică, a avut ca punct de plecare cursul cu același nume din cadrul masteratului AATIO al Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor și s-a dorit a fi un ghid atât pentru studenți, cât și pentru cei care doresc să își îmbunătățească cunoștințele din domeniul turismului sau pentru practicieni.

Informațiile diseminate au fost verificate în practică de către autori, iar datele sunt reale și reflectă realitatea stării turismului balnear românesc. Pe lângă informațiile cu caracter practic, au fost incluse în cele aproximativ 200 de pagini ale volumului și modele teoretice consacrate în teoria de specialitate. Cartea urmează o structură logică, plecând de la explicarea noțiunilor de bază și ajungând până la dezvoltarea unei afaceri din industria turistică.

Fără să avem pretenția la univocitate, considerăm că materialul prezentat acoperă o mare parte din problemele întâlnite în practică și oferă soluții pertinente la acestea, datorită expertizei autorilor în managementul și administrarea întreprinderilor cu activități turistice. Volumul se dorește a fi un punct de plecare pentru abordări mai aprofundate pe care le așteptăm în interesul cunoașterii, în general, și științei economice, în particular.